Sabtu, 10 Desember 2011

GEZONDE START VAN ONZE HUIS KEUKEN

Weet u waar het is ontstaan ​​gezond?

De meeste mensen weten niet wat de betekenis van gezonde en ongezonde waar het is ontstaan. Overwegende dat een gezond lichaam is de droom van alle mensen en is een onschatbare waarde schat. Zonder dat wij weten dat het gezond naar huis gaat uit van onze keuken. We herinneren ons de term "we zijn wat we eten", wat we eten is wat er zal gebeuren met ons.

Niet weinigen van ons die door te brengen een enorme kosten alleen maar om te verfraaien en zijn huis keuken sieren. Echter, heel weinig of kan worden gezegd niemand te denken over wat gezonde voeding en dranken die zullen worden gemaakt in de keuken van zijn huis. De meesten van ons denk maar aan wat goed voedsel dat wordt gemaakt in onze dapuur. Ze vond het ironisch als we negeren wat gezonde voeding kunnen we (niet alleen goed).

REMEMBER! Het voedsel dat we eten, bepaalt de kwaliteit van onze gezondheid.Dus begin vanaf nu te denken en te handelen, hoe u & productie van voedsel dat is niet alleen goed op de tong, maar ook gezond lichaam. Eet een verscheidenheid van groenten & fruit en natuurlijke kruiden beschikbaar. Varieer het type en de smaak, want God heeft geschapen al deze materialen met verschillende functies en voordelen, en bevatten verschillende voedingsstoffen.Hoe meer we eten, voedsel dat gewoon heerlijk dilidah, maar rijk aan stoffen, additieven en arm aan voedingsstoffen, hoe sneller onze lichamen raken versleten of beschadigd. Op basis van de gegevens, wordt zo veel als 80-90% van de verschillende vormen van kanker, nauw verwant aan het voedsel dat we consumeren per dag. Want dat moeten we goed zijn in het kiezen van gezond voedsel dat anticarcinogenic.

Voedsel nodig om te overleven. Het lichaam heeft voedingsstoffen in voedsel voor de stofwisseling, de celregeneratie etc.. De meeste mensen volgen de smaak van zijn tong, en niet de smaak van het lichaam. Als we houden van je lichaam, niet bederven de tong.Terwijl de meesten van ons eten lekker en vol, maar het moet niet vergeten dat het belangrijkste doel dat we eten:• Om de zuur-base evenwicht van het bloed te behouden• Biedt complete voeding met een evenwichtige voeding

Eten is goed en rechts is bepalend voor de kwaliteit en de toekomst van ons lichaam. Te veel consumptie van voedingsmiddelen met een hoog cholesterol, kan een hoog vetgehalte en een hoog glucosegehalte te versnellen pengausan bloedvaten en organen van ons lichaam. Dit kan leiden tot atherosclerose, CHZ (coronaire hartziekten), hoge bloeddruk en diabetes. Daarom is het bijhouden van de inname van voedingsmiddelen die goed zijn en goed voor het lichaam van nu is een verstandige keuze.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar